ACTIVITATS ANTERIORS: [2023]  [2022]  [2021]  [2020]  [2019]  [2018]  [2017]  [2016]  [2015]  [2014]  [2013]  [2012]  [2011]  [2010]

ACTIVITATS 2022

Sortida al Montsant
Diumenge 23 d'octubre 2022
Sortida al Montsant.

Vull veure: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES

Vall de Salenques
Dissabte 15 d'octubre 2022
Sortida a la Vall de Salenques (Parc Natural Posets-Maladeta).
Organitzada pel soci Toni Azón. Qui estigui interessat/da ens ho feu saber via mail o directament li feu un Whatsapp al Toni, per valorar quants participants serem.

[PDF INFORMATIU]

Vull veure: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES

Flama del Canigó
Dimecres 22 i dijous 23 de juny 2022
El proper dia 22 i 23 de JUNY el CEM tornarem a pujar al Pirineu Oriental , concretament pujarem al CIM DEL CANIGÓ.
Per primer cop tenim el repte de fer tot el tram a peu + bicicleta de carretera fins a CAPAFONTS, pujant per LA RIBA i FARENA (350 km i molta pujada). Encara podeu apuntar als més petits per als RELLEUS FINALS i en el cas que volguèssiu acompanyar a buscar la FLAMA AL PIRINEU també ens ho comuniqueu. Us deixem el cartell per si voleu també SAMARRETES DE LA FLAMA, ja que les heu d'encarregar a l' EVA DEL BAR EL GRÈVOL. Aquest any ho petem per SANT JOAN!!

Via Pirinenca
Dissabte 2 de juliol 2022
El CEM CAPAFONTS participarà a la VIA PIRINENCA i concretament pujarem el cim del MONTEIXO 2905m (Pallars Sobirà). A les 22h s'ha d'encendre el farell. Us passem més Informació del projecte:

MOBILITZACIÓ CONJUNTA CATALANA I BASCA
La iniciativa s’inspira en mobilitzacions anteriors, com ‘Llum i llibertat’ que va il·luminar 131 agulles de Montserrat (2019), les rèpliques basques que van il·luminar muntanyes emblemàtiques com Aiako Harria, Txindoki o Anboto (2019), o la mobilització ‘Cims per la llibertat’ (2018).

REPTE COL·LECTIU I PARTICIPATIU
El projecte serà un gran repte que perdurarà en la nostra memòria. Activisme i creació artística entrellaçats. Un relat poètic i polític que es converteix en un gran acte d’imatge. Cada cim serà un repte col·lectiu basat en la cooperació i es cuidarà en tot moment la seguretat dels participants. Hi haurà alguns cims només aptes per a alpinistes amb gran experiència, i d’altres oberts a la participació de tota mena de muntanyencs. En tots els casos, les inscripcions es faran des de la fitxa de cada cim, que enllaça amb la plataforma de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que és qui ho gestiona. El respecte al medi ambient serà fonamental en aquest projecte. Per això, la participació comptarà amb un sistema d’inscripció dissenyat per evitar la massificació.

AUTODETERMINACIÓ I PLENA SOBIRANIA
A través de la Via Pirinenca, reclamarem l’atenció de la comunitat internacional cap a una causa justa a favor del dret d’autodeterminació dels pobles. Volem expressar el nostre rebuig a les fronteres imposades, a la repressió i als obstacles antidemocràtics que pretenen impedir la materialització de la voluntat democràtica dels nostres pobles. A Catalunya i Euskal Herria aspirem a la plena sobirania, a decidir lliurement el nostre futur i a fer-lo realitat. Compartim aspiracions de sobirania i llibertat amb altres pobles d’Europa, i reivindiquem que la nostra veu sigui escoltada i, al mateix temps, exigim respecte per als nostres respectius pobles. Respecte a la voluntat majoritària expressada democràticament, també quan es pronuncia a favor de la independència i la creació d’un nou estat.

Més informació: https://viapirinenca.cat
QUI VULGUI PARTICIPAR ENS HEU D'ENVIAR UN MAIL A: cemcapafonts@gmail.com

Circular Vallcebre-Berguedà
Diumenge 19 de juny 2022
El Soci Josep Maria Balanyà , ens ha preparat una sortida als CINGLES DE VALLCEBRE ( Berguedà ) pel proper DIUMENGE DIA 17 DE JUNY. Aquesta sortida està programada al CALENDARI SORTIDES 2022. Us deixem les dades tècniques i serà OBLIGATORI tenir la LLICÈNCIA FEEC i en el cas que en necessiteu una de dia el CLUB us la tramitarà. Hi hauran passos equipats K2 tipus Grau Barrots al Montsant. Per participar heu d'enviar un e-mail a: cemcapafonts@gmail.com Qualsevol dubte ens ho feu saber. Salut!!




Clean up day
Dissabte 21 d'Abril 2022
Matinal de neteja organitzat pel Cem + Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals + Alt Camp Residu Zero.
A primera hora , es farà una xerrada de conscienciació mediambiental + esmorzar i posteriorment neteja als voltant del Riu Brugent.
Podeu apuntar-vos enviant un mail a:
cemcapafonts@gmail.com
(especificant si voleu entrepà de formatge o embotit ) Us hi esperem!!!


Sortida 100 Cims - Paüls-Ports de Besseit
Diumenge 24 d'abril 2022
Ruta :
Paüls – Coll de Tormossal - Lo Tormossal – Montsagre de Paüls – Bassa de la Refoia – Coll Roig – Teix i Tossal d’Engrilló – Montsagre d’Horta – Coll d’Atans – Coll de la Gilaberta - Punta de l’Aigua – Coll de l’Avenc – Cova del Llop – Corral i Caseta del Povill – Paüls.

Vull veure: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES


Sortida al Puigcabrer
Diumenge 20 de febrer 2022
Ruta :
Picamoixons . Rasa de les Guixeres . Mas del Poetó. Coll de la cabana . Puig Cabré 524m.(Torre del Petrol ). Coll de la Sivina .* Cresta serra de les Guixeres .Coll Vell . Antiga via romana . Turo de Vistalegre . cami de Picamoixons a Fontscaldes .Cuatre Camins . Cami del Bosc .
*Variant : de la Coma Fonda per la Carretera dels Moros.

[Més informació]

Vull veure: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES


Sortida al Riu Glorieta - Alcover
Diumenge 16 de gener 2022
Ruta pel riu Glorieta sota un dia de fred intens.

Vull veure: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES