׀ EL CLUB ׀ VOLS FER-TE SOCI ׀

Qui sóm
El Club d'Esports de Muntanya Capafonts ha estat creat per un grup de joves què, amb l'objectiu de difondre la cultura de l'esport i el respecte i estima a la natura, vam tirar endavant aquest petit gran projecte perquè més gent pugui gaudir i disfrutar de la natura i els esports.
El setembre de 2010 vam constituir el Club d'Esports de Muntanya Capafonts, entitat registrada en el Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya i pertanyent tant a la FEEC com a la FEDME.
Actualment el Club compta amb 90 socis d'arreu de Catalunya.

Voleu formar-ne part?

L'objectiu del nostre club és compartir totes les experiències esportives i culturals que organitzem al llarg de l'any. Així que tothom pot formar-ne part sense excepcions.
Per ser soci del nostre club només cal omplir el formulari adjunt (Enllaç al final del paràgraf) i automàticament s'enviara al nostre servidor d'es d'on ús contestarem i ús ajudarem a facilitar-vos la vostra alta.
D'altra banda també disposem d'una versió en PDF que podreu imprimir i en aquest cas entregar-la personalment o via correu postal.

LINK FORMULARI SOCIS

Descarregar en versió PDF