LINKS
facebook

facebook


facebook

facebook

costa_daurada
NOTICIES DEL CLUB

Ruta de les ermites de Montserrat
Dissabte 18 de febrer 2023
Dintre de les sortides programades del 2023, us animem a participar a una volta circular espectacular pel Parc Natural de Montserrat, on visitarem moltes ermites i pujarem a dos o tres 100 cims FEEC. Aquesta ruta que organitza el soci i secretari Toni Azón segur que us deixarà bocabadats. Us deixem un pdf amb tota la informació:

[Més informació]


Benvolguts/des
Des d'una proposta, que es va fer a l´última assemblea general del passat cap de setmana a Capafonts, us animem a omplir aquest qüestionari per saber les vostres inquietuds, propostes i suggeriments.
Gràcies a tothom i a l'Eva per la feina.


[Qüestionari]

Sortida als Montllats
Diumenge 29 de gener 2023
El proper DIUMENGE 29 DE GENER, hi ha planificada una SORTIDA pels MONTLLATS ( Organitzada per la sòcia Silvia del Fresno ). Una sortida matinal circular que es pujaran un parell de 100 cims FEEC. Qui estigui interessat/da ens ho feu saber via mail i us deixem un Pdf amb les característiques de la sortida. Gràcies

[Més informació]


Assamblea general
Dissabte 28 de gener 2023
Benvolguts/des
El proper Dissabte 28 de gener us convoquem a l'acte de l'assamblea general , a la Biblioteca Municipal de Capafonts a les 19h. Tractarem varis punts com el calendari de sortides , proposta de modificació dels estatuts i canvi parcial de la junta directiva. Adjuntem l'acta de la última assamblea on-line del passat desembre , l'ordre del dia de l'assamblea , els estatuts vigents i les propostes de modificació.
Qualsevol aportació serà benvinguda.


Benvolguts/des Ens adrecem a vosaltres per informar-vos : Ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2023, us adjuntem les cobertures i els preus. Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-us-la per primera vegada cal que feu l'ingrés de la quota anual de socis i de la quota corresponent a la modalitat que necessiteu, i ens feu arribar un correu electrònic a: cemcapafonts@gmail.com informant-nos de la modalitat per la qual heu fet l'ingrés. En segon lloc, dir-vos que podeu pagar les quotes de soci del CEM pel 2023. Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d’ara fins el dia 15 de febrer ens féssiu el pagament. Es manté la quota de l'any passat: 20€ pels adults i 12€ pels infants fins 12 anys. Així mateix, us demanem també que qui NO vulgui continuar sent soci del Club, ens ho notifiqui mitjançant un correu electrònic. El pagament de la llicència i/o quota la podeu fer al nostre compte ES20 3025 0023 3814 0001 0210 per l'import que pertoqui, segons pagueu només la quota o també la llicència, amb el concepte "Quota 2023"+ "Llicència"+"Nom i Cognom". Actualment hi ha un grup de whatsap per informació del club i també un altre pels 100 cims FEEC, si hi voleu estar'hi ens ho dieu. Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic. Salutacions cordials, David Uroz

[Llicència federativa 2023]


Vall de Salenques
Diumenge 15 d'octubre 2022
Sortida a la Vall de Salenques (Parc Natural Posets-Maladeta).
Organitzada pel soci Toni Azón. Qui estigui interessat/da ens ho feu saber via mail o directament li feu un Whatsapp al Toni, per valorar quants participants serem.

[Més informació]


Flama del Canigó
Dissabtes 10 de setembre 2022
Es convoca a tots/es els socis/es a L'assemblea General Ordinària. Aquesta tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Capafonts a les 12h.
Ordre del dia:
1. Estat de comptes del club
2. Revisió estatuts i junta
3. Federació FEEC + Llicències
4. Activitats i noves propostes
5. 100 cims FEEC
6. Torn obert de paraules
Preguem la màxima assistència , tot i que enviarem un enllaç zoom via mail i whatsap per poder assistir telemàticament Al final de l'assemblea farem un vermut per cel.lebrar el 12è aniversari.

Via Pirinenca
Dissabte 2 de juliol 2022
El CEM CAPAFONTS participarà a la VIA PIRINENCA i concretament pujarem el cim del MONTEIXO 2905m (Pallars Sobirà). A les 22h s'ha d'encendre el farell. Us passem més Informació del projecte:

MOBILITZACIÓ CONJUNTA CATALANA I BASCA
La iniciativa s’inspira en mobilitzacions anteriors, com ‘Llum i llibertat’ que va il·luminar 131 agulles de Montserrat (2019), les rèpliques basques que van il·luminar muntanyes emblemàtiques com Aiako Harria, Txindoki o Anboto (2019), o la mobilització ‘Cims per la llibertat’ (2018).

REPTE COL·LECTIU I PARTICIPATIU
El projecte serà un gran repte que perdurarà en la nostra memòria. Activisme i creació artística entrellaçats. Un relat poètic i polític que es converteix en un gran acte d’imatge. Cada cim serà un repte col·lectiu basat en la cooperació i es cuidarà en tot moment la seguretat dels participants. Hi haurà alguns cims només aptes per a alpinistes amb gran experiència, i d’altres oberts a la participació de tota mena de muntanyencs. En tots els casos, les inscripcions es faran des de la fitxa de cada cim, que enllaça amb la plataforma de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que és qui ho gestiona. El respecte al medi ambient serà fonamental en aquest projecte. Per això, la participació comptarà amb un sistema d’inscripció dissenyat per evitar la massificació.

AUTODETERMINACIÓ I PLENA SOBIRANIA
A través de la Via Pirinenca, reclamarem l’atenció de la comunitat internacional cap a una causa justa a favor del dret d’autodeterminació dels pobles. Volem expressar el nostre rebuig a les fronteres imposades, a la repressió i als obstacles antidemocràtics que pretenen impedir la materialització de la voluntat democràtica dels nostres pobles. A Catalunya i Euskal Herria aspirem a la plena sobirania, a decidir lliurement el nostre futur i a fer-lo realitat. Compartim aspiracions de sobirania i llibertat amb altres pobles d’Europa, i reivindiquem que la nostra veu sigui escoltada i, al mateix temps, exigim respecte per als nostres respectius pobles. Respecte a la voluntat majoritària expressada democràticament, també quan es pronuncia a favor de la independència i la creació d’un nou estat.

Més informació: https://viapirinenca.cat
QUI VULGUI PARTICIPAR ENS HEU D'ENVIAR UN MAIL A: cemcapafonts@gmail.com

Flama del Canigó
Dimecres 22 i dijous 23 de juny 2022
El proper dia 22 i 23 de JUNY el CEM tornarem a pujar al Pirineu Oriental, concretament pujarem al CIM DEL CANIGÓ.
Per primer cop tenim el repte de fer tot el tram a peu + bicicleta de carretera fins a Capafonts, pujant per La Riba i Farena. Encara podeu apuntar als més petits per als relleus finals i en el cas que volguèssiu acompanyar a buscar la flama al pirineu també ens ho comuniqueu. Us deixem el cartell per si voleu també samarretes de la flama, ja que les heu d'encarregar a l'Eva del bar El grèvol.

Circular Vallcebre-Berguedà
Diumenge 19 de juny 2022
Sortida als cingles de Vallcebre (Berguedà). Aquesta sortida està programada al CALENDARI SORTIDES 2022. Serà OBLIGATORI tenir la LLICÈNCIA FEEC i en el cas que en necessiteu una de dia el CLUB us la tramitarà. Hi hauran passos equipats K2 tipus Grau Barrots al Montsant. Per participar heu d'enviar un e-mail a: cemcapafonts@gmail.com

[Més informació]

Clean up day
Dissabte 21 d'Abril 2022
Matinal de neteja organitzat pel Cem + Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals + Alt Camp Residu Zero.
A primera hora, es farà una xerrada de conscienciació mediambiental + esmorzar i posteriorment neteja als voltant del Riu Brugent.
Podeu apuntar-vos enviant un mail a:
cemcapafonts@gmail.com
(especificant si voleu entrepà de formatge o embotit ) Us hi esperem!!!

Sortida a les Foradades
Diumenge 22 d'Abril 2022
Matina Caminada proposada i guiada pel soci Jma Balanyà per les Roques Foradades dels Montllats de 15 kmt i 700 D+
Us passem l'enllaç Wikiloc de la ruta:
RUTA WIKILOC FORADADES
Qui vulgui assistir ens envieu un mail al club o un whatsap al Josep Maria , David o el del CEM NO US LA PERDEU!!

[Més informació]


Sortida 100 Cims - Paüls-Ports de Besseit
Diumenge 24 d'Abril 2022
Ruta :
Paüls – Coll de Tormossal - Lo Tormossal – Montsagre de Paüls – Bassa de la Refoia – Coll Roig – Teix i Tossal d’Engrilló – Montsagre d’Horta – Coll d’Atans – Coll de la Gilaberta - Punta de l’Aigua – Coll de l’Avenc – Cova del Llop – Corral i Caseta del Povill – Paüls .
[Més informació]


Sortida al Puigcabrer
Diumenge 20 de febrer 2022
Ruta :
Picamoixons . Rasa de les Guixeres . Mas del Poetó. Coll de la cabana . Puig Cabré 524m.(Torre del Petrol ). Coll de la Sivina .* Cresta serra de les Guixeres .Coll Vell . Antiga via romana . Turo de Vistalegre . cami de Picamoixons a Fontscaldes .Cuatre Camins . Cami del Bosc .
*Variant : de la Coma Fonda per la Carretera dels Moros.
[Més informació]


Cuotes i Llicències federatives 2022
Benvolguts/des, Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de dues coses: En primer lloc, ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2020, us adjuntem les cobertures i els preus. Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-se-la per primera vegada cal que feu l'ingrés de la quota anual de socis i de la quota corresponent a la modalitat que necessiteu, i ens feu arribar un correu electrònic a cemcapafonts@gmail.com informant-nos de la modalitat per la qual heu fet l'ingrés. Us adjuntem la taula de preus de les diferents modalitats de llicències federatives: [Veure]

En segon lloc dir-vos que és hora de cobrar les quotes de soci pel 2022.
Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d'ara fins el dia 15 de febrer ens féssiu el pagament. Es manté la quota de l'any passat, 18€ pels adults i 12€ pels infants fins 12 anys.
Passat aquest termini qui no hagi fet el pagament els passarem el rebut pel banc. Preguem que aquell que tingui variacions de número de compte o qualsevol altra incidència que pugui generar retorns del rebut ens ho comuniqui per tal d'evitar les despeses de devolució. Així mateix, us demanem també que qui no vulgui continuar sent soci del Club, ens ho notifiqui mitjançant un correu electrònic.
El pagament de la llicència i/o quota la podeu fer al nostre compte ES20 3025 0023 3814 0001 0210 per l'import que pertoqui, segons pagueu només la quota o també la llicència, amb el concepte "Quota 2020"+ "Llicència"+"Nom i Cognom" Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic.

Sortida als Montllats
Dimecres 8 de desembre 2021
Sortida als Montllats per la zona del Barranc de Llenguaeixuta.

[+Info]

10+1 Anys CEM Capafonts
Dissabte 2 d'octubre 2021
A les 17:00h Asamblea general socis/es. A les 19:00h audiovisual 11 anys CEM i a les 20:00h Audivisual Pastes escalada.
Diumenge 3 d'octubre 2021
A les 09:00h camianda descoberta pel terme a càrrec del soci JM Balanyà.

Sortida 100 Cims - Les Piques
Diumenge 12 de setembre 2021
Sortida 100 cims - Les Piques

[+Info]

15e Cursa Muntanya Capafonts
Diumenge 29 d'agost 2021
El proper 29 d'agost tornara a tenitr lloc a Capafonts la cursa de muntanya organitzada pel club. Aquest any amb un circuit per correr de 12km i un altre per caminar de 9km.

Vull anar: 15ª CURSA DE MUNTANYA CAPAFONTS

V Cursa d'orientació a Capafonts
Diumenge 8 d'agost 2021
Cursa d'orientació per a tots els nivells organitzat dins els cates de la Festa Major.

Sortida al Montsant
Dissabte 3 d'abril 2021
5- GRAU DE LA MANGALA – RIU MONTSANT – COVA ESCOLANIA – SANT BARTOMEU GR 65-5 Ruta que baixa pel Grau de la Mangala que resta bastant abandonat ja que les herbes l’estan tapant i no es gens freqüentat però recomanable , ja que descobreixes parades antigues de pedra seca i barraques o corrals dins les coves com la dels Mònecs, que suposadament té aquest nom pels primers ermitans religiosos dins el Massís del Montsant . Per sort hi anem trobant fites tot i que cal parar compte pels trams drets amb pedra solta i desnivells a superar…

Sortida 100 Cims - Ports de Besseit-Pauls
Diumenge 29 de març 2020
Benvolguts , El proper 29 de març 2020, diumenge , farem una ruta pels Ports. La ruta començarà a Paüls i pujarem al Tossal d'Engrilló (1081m), un 100 Cims i també a la Punta de l'Aigua (1093 m). Gaudirem d'unes imcomparables paroràmiques de 360ª.
Distància uns 15 km

[+Info]


Pujada de la Flama del Canigó
Dimecres 24 de juny 2020
AVUI

Podeu veure el video aquí: [Veure]


Sortida a la neu a la Catalunya Nord
Dissabte 1 i diumenge 2 de febrer 2020
Benvolguts/des us passem informació de la sortida a la neu 2020.
Per la Catalunya Nord, en concret per la zona Circ de Cambredase el dissabte farém una activitat conjunta i recordatori teoria i taller de detecció d'allaus.
Diumenge farem una sortida conjunta amb raquetes i esqui de muntanya.

[+Info]


Cuotes i Llicències federatives 2020
Benvolguts/des, Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de dues coses: En primer lloc, ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2020, us adjuntem les cobertures i els preus. Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-se-la per primera vegada cal que feu l'ingrés de la quota anual de socis i de la quota corresponent a la modalitat que necessiteu, i ens feu arribar un correu electrònic a cemcapafonts@gmail.com informant-nos de la modalitat per la qual heu fet l'ingrés. Us adjuntem la taula de preus de les diferents modalitats de llicències federatives: [Veure]

En segon lloc dir-vos que és hora de cobrar les quotes de soci pel 2020.
Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d'ara fins el dia 15 de febrer ens féssiu el pagament. Es manté la quota de l'any passat, 18€ pels adults i 12€ pels infants fins 12 anys.
Passat aquest termini qui no hagi fet el pagament els passarem el rebut pel banc. Preguem que aquell que tingui variacions de número de compte o qualsevol altra incidència que pugui generar retorns del rebut ens ho comuniqui per tal d'evitar les despeses de devolució. Així mateix, us demanem també que qui no vulgui continuar sent soci del Club, ens ho notifiqui mitjançant un correu electrònic.
El pagament de la llicència i/o quota la podeu fer al nostre compte ES20 3025 0023 3814 0001 0210 per l'import que pertoqui, segons pagueu només la quota o també la llicència, amb el concepte "Quota 2020"+ "Llicència"+"Nom i Cognom" Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic.

Assamblea general
Dissabte 14 de desembre
Benvolgudes sòcies i socis del Club d’Esport de Muntanya Capafonts,
Ens fa molta il·lusió convocar-vos a l’Assemblea General 2019 a la Sala polivalent de Capafonts a les 17h de la tarda.
Per la junta directiva és molt important la vostra presència perquè considerem que és un moment de retrobada, de retroalimentació i un espai per a escoltar les vostres propostes i suggeriments.

[+Info]


Caminada-Marcatge GR65.5 Capafonts
Dissabte 7 de desembre
Senyalitzarem el GR-65.5 de Capafonts fins la Creu Trencada i tornarém per la Mistera.


2ª sortida 100 Cims
Dissabte 5 i diumenge 6 d'octubre
Segona sortida de "100 cims" de club!
Ens desplaçarem al bonic Solsonès per descobrir-lo i pujar al cim del "Cogul" dissabte i al "Puig de les Morreres" diumenge.


Llum i Llibertat
Dimarts 10 i dimecres 11 de setembre
El CEM Capafonts estarà present a "LLUM I LLIBERTAT" elproper dia 10 i 11 de setembre. Pujarem i farem nit a L'Agulla del bacallà, aviat ús passarem més informació pels socis/es que us vulgueu apuntar.
NOTA: Finalment l'acte es fara el propera nit del 30 de setmebre.

Més informació: http://www.llumillibertat.cat/

100 Cims
En el Club d’Esports de Muntanya Capafonts volem promocionar i fomentar el descobriment del nostre territori a través del sedenderisme i les activitats de muntaya i el “repte dels 100 cims”, proposat per la FEEC desde l’any 2006, és una bona forma de fer-ho.

El repte planteja a aquells que el volen aconseguir pujar a 100 cims del 308 seleccionats al llarg del territori amb l’objectiu de descobrir diferents racons del nostre país. Aquest repte no és únicament per a les persones més ben preparades, sinó que tothom hi té cabuda, ja que en el catàleg hi ha cims de tota mena, des dels de baixa muntanya fins als 3.000 del Pirles ascensions.


III Cursa d'orientació a Capafonts
Dimarts 6 d'agost 2019 a les 18:30h
Cursa d'orientació per a tots els nivells amb un circuit pels més petits dins al poble amb 7 balisses. I un altre complet pels voltants del poble amb 20.
En breu més informació...

13e Cursa Muntanya Capafonts
Diumenge 25 d'agost 2019
El proper 25 d'agost tornara a tenitr lloc a Capafonts la cursa de muntanya organitzada pel club. Igual que l'any passat amb un únic circuit de 12km.

Vull anar: 13ª CURSA DE MUNTANYA CAPAFONTS

Pujada de la Flama del Canigó
Diumenge 23 de juny 2019
El proper diumenge 23 de juny el Club organitzém la pujada de la flama i ja en seràn 9!!! La farém des de Alcover amb bicicleta i en un grup on també hi haurà la possibilitat de començar a Mont-ral. Si voleu participar cal que ens envieu un mail al correu del club cemcapafonts@gmail.com i farém un grup per organitzar-nos.

Sortida 100 Cims
Dissabte 27 d'abril 2019

2 cims - Puigcendros i Sant Salvador
Les agulles montserratines eclipsen la Serra de Puig Ventós, un conjunt de serralades que es troben davant del riu Llobregat i que estan també incloses en el PEIN del Parc Natural de Montserrat. L’espai natural del Puig Ventós amaga al seu interior una bellesa més pausada que no pas les seves muntanyes veïnes. Són unes muntanyes per gaudir-les caminant, a poc a poc, descobrint-hi el seu patrimoni històric, natural o paisatgístic. Vistes des de Montserrat, no semblen gaire atractives, però sorprendran agradablement a aquells que tinguin la gosadia d’apropar-s’hi…

[+Info]

100 Cims
Benvolgudes sòcies i socis,

Ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos que com a club volem promocionar i fomentar el descobriment del nostre territori a través del sedenderisme i les activitats de muntanya i el “repte dels cims”, proposat per la FEEC des de l’any 2006, és una bona forma de fer-ho. Varies sòcies i socis ja fa un temps que hi participen i us volem informar de com funciona per si és del vostre interès.
Amb l’objectiu de crear un punt de partida com a club davant aquest repte estem organitzant una sortida per realitzar el primer “100 cim” proposat com a sortida de club. Esperem que us serveixi la informació i que us animeu a participar del repte!!!
Els socis que estigueu interessats en participar del repte us podeu posar en contacte per email amb el club i us explicarem que fer per validar els cims.-

A continuació us adjuntem un resum de la informació que trobareu al següent enllaç de la pàgina web de la FEEC "100 Cims", Un repte d'altura

El repte dels “100 Cims” té l’objectiu de conèixer les diferents contrades del nostre país mitjançant l’excursionisme. Aquest repte no és únicament per a les persones més ben preparades, sinó que tothom hi té cabuda, ja que en el catàleg hi ha cims de tota mena, des dels de baixa muntanya fins als 3.000 del Pirineu.

Actualment, el catàleg dels “100 Cims” està format per 308 cims, representatius i característics de la geografia catalana. Dels cims del catàleg, cadascú pot escollir els cent cims que li siguin més atractius i que li permetin superar el repte.

Qui hi pot particpar?
Hi poden participar totes les persones que tinguin llicència federativa, amb independència de quin sigui el tipus de llicència que tinguin i des dels 7 anys d’edat.

Primera sortida 4 etapes recorregut Riu Gaià.
El proper 10 de març, la nostra estimada sòcia del CEM Capafonts Sílvia del Fresno, incansable generadora de propostes, ens convida a fer la primera de 4 etapes del recorregut del Riu Gaià.

En aquesta primera etapa es farà el tram de Santa Coloma de Queralt a Querol, una ruta lineal de 16,5 quilòmetres amb poc desnivell.
Si esteu interessats/des en venir, només cal que ens contacteu!

P.D: caldrà que tingueu llicència federativa del 2019 o us podem tramitar una llicència de dia amb la FEEC.

Sortida a la neu
Dissabte 23 i Diumenge 24 de febrer 2019

Benvolguts socis/es, Per motius organitzatius ens veiem obligats a canviar la data de la sortida a la Vall d'Aran proposada pel cap de setmana 16-17 de febrer. La nova data proposada és pel cap de setmana següent, el 23-24 de febrer. Us demanem disculpes pel canvi i esperem que aquells que teniu interès en assistir-hi confirmeu la vostra reserva en el full de reserva abans del dia 12 de gener.

Cuotes i Llicències federatives 2019
Benvolguts/des, Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de dues coses: En primer lloc, ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2019, us adjuntem les cobertures i els preus. Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-se-la per primera vegada cal que feu l'ingrés de la quota anual de socis i de la quota corresponent a la modalitat que necessiteu, i ens feu arribar un correu electrònic a cemcapafonts@gmail.com informant-nos de la modalitat per la qual heu fet l'ingrés. Us adjuntem la taula de preus de les diferents modalitats de llicències federatives: [Veure]
En segon lloc dir-vos que és hora de cobrar les quotes de soci pel 2019. Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d'ara fins el dia 15 de febrer ens féssiu el pagament. Es manté la quota de l'any passat, 18€ pels adults i 12€ pels infants fins 12 anys. Passat aquest termini qui no hagi fet el pagament els passarem el rebut pel banc. Preguem que aquell que tingui variacions de número de compte o qualsevol altra incidència que pugui generar retorns del rebut ens ho comuniqui per tal d'evitar les despeses de devolució. Així mateix, us demanem també que qui no vulgui continuar sent soci del Club, ens ho notifiqui mitjançant un correu electrònic. El pagament de la llicència i/o quota la podeu fer al nostre compte ES20 3025 0023 3814 0001 0210 per l'import que pertoqui, segons pagueu només la quota o també la llicència, amb el concepte "Quota 2019"+ "Llicència"+"Nom i Cognom" Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic.

PROPERA ACTIVITAT
Dissabte 13 d'octubre 2018

A principis d'octubre volíem fer una sortida al Pirineu però per diverses qüestions, hem decidit canviar una mica i proposar-vos participar a l'activitat "Cims per la llibertat" el 13 d'octubre. Com a CEM Capafonts creiem que estaria bé fer el cim de la Roca Corbatera 1.163m (Montsant), que és el que ha triat el Raül Romeva i també el que tenim més aprop del nostre poble. Us animem a inscriure-us a la pàgina web: www.cimsxlallibertat.cat i així ens trobaríem tots i totes allà el dia 13 al matí per fer el cim juntament amb altres persones i reivindicar la llibertat dels presos i preses polítiques i perquè exiliats i exiliades puguin tornar a casa. Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en escriure'ns o trucar-nos!

12e Cursa de Muntanya Capafonts
Diumenge 26 d'Agost 2018

Gràcies a tots i totes per haver participat en la 12ena edició de la cursa! Sou molt grans!

Trobareu les fotos a www.cursacapafonts.com
Ens veiem l'any vinent...

PROPERA ACTIVITAT
Diumenge 13 de maig 2018

2a Cursa d'Orientació a Capafonts.

[+Info]

LES INSCRIPCIONS ES FARÁN EL MATEIX DIA

Sortida a la neu
Dissabte 24 i Diumenge 25 de febrer 2018

Gran cap de setmana del Cem Capafonts. Dissabte 24 de febrer vam pujar a Estana per fer un Taller de material en itineraris hivernals + Rescat en Allaus. I diumenge hem sortit de l'estació d'Aransa i hem pogut disfrutar de les magnifiques vistes des de els Estanys de la Pera i el Pic de Perafita.

[+Info]

Cuotes i Llicències federatives 2018
Benvolguts/des, Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de dues coses: En primer lloc, ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2018, us adjuntem les cobertures i els preus. Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-se-la per primera vegada cal que feu l'ingrés de la quota anual de socis i de la quota corresponent a la modalitat que necessiteu, i ens feu arribar un correu electrònic a cemcapafonts@gmail.com informant-nos de la modalitat per la qual heu fet l'ingrés. Us adjuntem la taula de preus de les diferents modalitats de llicències federatives: [Veure]
En segon lloc dir-vos que és hora de cobrar les quotes de soci pel 2018. Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d'ara fins el dia 15 de febrer ens féssiu el pagament. Es manté la quota de l'any passat, 18€ pels adults i 12€ pels infants fins 12 anys. Passat aquest termini qui no hagi fet el pagament els passarem el rebut pel banc. Preguem que aquell que tingui variacions de número de compte o qualsevol altra incidència que pugui generar retorns del rebut ens ho comuniqui per tal d'evitar les despeses de devolució. Així mateix, us demanem també que qui no vulgui continuar sent soci del Club, ens ho notifiqui mitjançant un correu electrònic. El pagament de la llicència i/o quota la podeu fer al nostre compte ES20 3025 0023 3814 0001 0210 per l'import que pertoqui, segons pagueu només la quota o també la llicència, amb el concepte "Quota 2018"+ "Llicència"+"Nom i Cognom" Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic.

Cap de setmana d'orientació a Capafonts
Dissabte 4 de novembre es farà una xerrada per aprendre a interpetrar els planos.
Diumenge un circuit urbà pels més petits i un altre pels voltants del poble on tindrém que trobar les balisses fent una bona interpretació sobre el mapa.
No serà una cursa de caire competitiu.

Sortida GR-92 Palafrugell-Palamós
Dissabte 17 de juny ens trobarem per dinar i farem una ruta pels dòlmens de Fitor, descoberta de tarda, per acabar amb un bon sopar mariner.
Diumenge enfilarem una circular pel GR 92 sortint de Palamós, passant per la meravellosa cala Margarida, la platja de la Fosca, la platja del Castell i continuarem per l'interior cap el mirador de les Roques d'Ase fins la Cala del Crit on remuntarem pel litoral i cap a la cala Estreta passant pel Cap de Planes amb la possibilitat de fer un bany allà on ens plagui, per arribar finalment al poblat ibèric del Castell i ja de retorn a Palamós.

Excursió a la Serra de la Llaberia
El proper dissabte dia 6 de Maig tenim programada una sortida a la Serra de Llaberia preparada i guiada pel soci Toni Azon . És una ruta circular de 15 quilòmetres i 950 D+ per terreny de mitja muntanya , amb alguna grimpada i pas aeri puntual però equipat amb instal.lació fixa, donant molta seguretat a la caminada . Us deixem l'enllaç Wikiloc amb Informació de la ruta: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=17295741 Caldrà dur entrepà i força aigua ja que es farà una parada per dinar a mitja ruta. [+Info]

Taller xerrada tècnica de muntanya. I sortida pels voltants de Capafonts.
Dissabte dia 22 d'abril a les 17h:
Taller-Xerrada a la Sala Municipal de Capafonts, sobre aspectes bàsics de seguretat, primers auxilis en muntanya, tècnica de ràpel i assegurament en passos tècnics puntuals que ens podem trobar practicant el senderisme en muntanya. A les 19h es presentarà el llibre "Almussara" a càrrec de Ramon Gausachs, dintre del cicle anual d'activitats culturals i de natura " Endinsa't al Cor de les Muntanyes de Prades", promogut per l'àrea de Promoció, estratègia i Turisme de l'Ajuntament de Capafonts.
Diumenge dia 22 a les 9h:
Sortida des de el poble de la Mussara on farem parada a la Cova dels Carlins per posar en pràctica tècniques d'assegurament i ràpel ( hi ha l'opció de fer nomès la caminada de 7 quilòmetres sense cap dificultat tècnica ) * Obligatori tenir habilitada la llicència Tipus C FEEC i portar arnès i casc + baga de seguretat + mosquetó de seguretat * Obligatori tenir habilitada la llicència mínim tipus B si es fa l'opció de caminada * El Club tramitarà licencies temporals FEEC en el cas que el soci/a la necessiti amb un preu de 5 Euros.

LA XERRADA DEL DIA 22 ES OBERTA A TOTHOM LA SORTIDA DEL DIA 23 ELS SOCIS/ES QUE VOLGUEU VENIR ENS HEU D'ENVIAR UN CORREU A CEMCAPAFONTS@GMAIL I SI US CAL LLICÈNCIA TEMPORAL

Sortida astronómica
Dissabte 18 de març
Sortida astronómica a l'Observatori de Castelltallat al Bages.
Per confirmar la vostra assistència heu de fer un pagament de 15€ en concepte de reserva al compte del club ES44 2100 2985 380200018164 abans del proper divendres dia 17 de febrer i enviar-nos un mail confirmant la vostra assistencia.


Sortida a la neu
Dissabte 11 i diumenge 12 de febrer 2017
Benvolguts/des,
El proper cap de setmana 11 i 12 de febrer tenim programada la sortida a la neu. Aquest cop anirém a la Serra del Port del Compte - Pedró dels quatre Batlles (El sostre del solsonès).
Ens trobaríem al poble de Tuixent cap al migdia i a la tarda faríem alguna caminada pels voltants del poble i Taller Arva (Aparell Rescat Allaus).
Diumenge al matí aniríem a l'estació de Tuixent-La Vansa, per començar la pujada al PEDRÓ DELS 4 BATLLES (2.373m) amb la possibilitat de fer un trajecte més curt i fàcil fins al PRAT LLONG amb boniques vistes del Cadí i Pedraforca.
*Per pujar al pedró 4 Batlles serà OBLIGATORI DUR ARVA i a l'estació lloguen raquetes de neu i cadascú se'n farà càrrec de fer la reserva (millor trucar abans).
El club ha fet una reserva a l'Alberg Can Cortina de tuixent, i necessitem saber avui, máxim diumenge dia 22 de gener qui vindrà per tal de confirmar la pernocta a l'alberg ja que queden poques places.


Renovació dels socis i tramitació de les llicències federatives
Benvolguts/des,
Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de dues coses:
En primer lloc, ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2017, us adjuntem les cobertures i els preus.
 • Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-se-la per primera vegada cal que feu l'ingrés de la quota anual de socis i de la quota corresponent a la modalitat que necessiteu, i ens feu arribar un correu electrònic  informant-nos de la modalitat per la qual heu fet l'ingrés (us recordem que també podem tramitar llicències habilitades a la federació espanyola (FEDME).

 • Us adjuntem la taula de preus de les diferents modalitats de llicències federatives.
  https://www.feec.cat/feec/carnet-federatiu/

  En segon lloc dir-vos que és hora de cobrar les quotes de soci pel 2017.

 • Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d’ara fins el dia 20 de gener ens féssiu el pagament. Després de 6 anys hem ajustat les quotes a 18€ pels adults i 12€ pels infants fins 12 anys, per tal de poder continuar tirant endavant el Club.

 • Passat aquest termini qui no hagi fet el pagament els passarem el rebut pel banc. Preguem que aquell que tingui variacions de número de compte o qualsevol altra incidència que pugui generar retorns del rebut ens ho comuniqui per tal d’evitar les despeses de devolució.
 • Així  mateix, us demanem també que qui no vulgui continuar sent soci del Club, ens ho notifiqui mitjançant un correu electrònic.

  El pagament de la llicència i/o quota la podeu fer al nostre compte 2100-2985-38-0200018164 per l'import que pertoqui, segons pagueu només la quota o també la llicència, amb el concepte "Quota 2017"+ "Llicència"+"Nom i cognom" Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic.

  Salutacions cordials,
  CEM Capafonts


 • Calendari activitats 2017
  Un any més ja tenim el calendari de les activitats per aquest proper 2017. Ús invitem a tots a participar-hi amb nosaltres.
  Més informació a [ACTIVITATS]

  Agraïments 10ª Cursa Muntanya Capafonts" Memorial Sònia Pifarré"

  El passat 18 de setembrea la 10ª Cursa de Muntanya Capafonts, ens vam superar en participants sota un dia radiant.
  Hem rebut moltes felicitacions, per part dels corredors i caminants i ús les volém transmetre a tots els col·laboradors, entitats, comerços i associacions, ja que la vostra aportació ha sigut vital i l'hi ha donat aquest punt de qualitat que a diferencia a moltes altres curses.
  Com cada any, hem tingut la sort de tenir més de 40 voluntaris, socis que han estat en els punts d'avituallament, control o arribades.
  La cursa va creixent i ho volém fer sense perdre el cap i que el corredor gaudeixi del poble i del caliu de la gent en tot moment.
  Seguirem amb molta il·lusió, tot i l'esforç que representa organitzar actualment un esdeveniment esportiu, sabent que sense vosaltres no hagués estat possible.
  Moltes gràcies i fins la propera!

  Circular al bosc del Gerdar i pic Bassiero
  Dissabte 1 d'octubre i diumenge 2 d'octubre
  Bonica ruta pel bosc del Gerdar i ascenció opcional al pic de Bassiero.
  Dies 1 i 2 d'octubre
  Us anirem donant més informació.

  10ª Cursa de Muntanya Capafonts
  Ja podéu veure totes les fotografies de la cursa.

  Vull veure: L'ALBUM DE FOTOGRAFIES

  Sortida GR-92 - Palamós-Calella
  Dissabte 11 i diumenge 12 de juny
  Ens trobarem dissabte per dinar i farem una ruta pels dòlmens de Fitor,
  Diumenge enfilarem una circular pel GR 92 sortint de Palamós, passant per la meravellosa cala Margarida, la platja de la Fosca, la platja del Castell i continuarem per l'interior cap el mirador de les Roques d'Ase fins la Cala del Crit on remuntarem pel litoral i cap a la cala Estreta passant pel Cap de Planes, per arribar finalment al poblat ibèric del Castell i ja de retorn a Palamós.
  Més informació a [ACTIVITATS]

  Sortida amb BTT - Serra de Sant Gervàs
  Dissabte 21 i diumenge 22 de maig
  Sortida programada del Club on coneixerem la Serra de Sant Gervàs.
  Dissabte farem una caminada sense dificultat per la zona d'Areny i Cornudella.
  Diumenge una ruta amb BTT: "La Vall dels Voltors".
  Més informació a [ACTIVITATS]


  Sortida Serra de Tivissa
  Dissabte 16 i diumenge 17 d'Abril
  ​​Dissabte farem una ruta guiada que pot ser pel nucli de Tivissa amb visita a l'església o una ruta geològica guiada pels voltants de Tivissa ( pendent de determinar ).
  Diumenge farém una sortida per la Serra de Tivissa. Ruta de aproximadament 14-15 km sense dificultats tècniques.
  Més informació a [ACTIVITATS]


  Sortida Serra de la Llena - Montsant
  Diumenge 21 de febrer
  Una volta circular molt recomanable amb el punt de sortida de la Venta de la Llena, antiga Hostatgeria de Traginers i baixarem pel Grau de l'Euga, passant pel Riu Montsant i la zona de l'ermita de Sant Bartomeu.
  Desnivell : 500 D+ - Distància: 14 quilòmetres
  Més informació a [ACTIVITATS]


  Recordeu a pagar la cuota de socis
  Ja és hora de cobrar les quotes de soci pel 2016. Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem ens féssiu el pagament, us recordem que són 15€ pels adults i 10€ pels infants fins 12 anys.


  Cuotes, llicències federatives i propostes de sortides per al nou any
  Benvolguts/des,
  Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de dues coses:
  En primer lloc, a partir del Dilluns dia 14 de Desembre ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2016 FEEC , us adjuntem les cobertures i els preus. Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-se-la per primera vegada cal que ens feu arribar un correu electrònic  informant-nos de la modalitat que necessiteu, us recordem que també podem tramitar llicències habilitades a la federació espanyola (FEDME) i fer un ingrés al nostre compte.

  En segon lloc dir-vos que és hora de cobrar les quotes de soci pel 2016. Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d’ara fins el dia 20 de gener ens féssiu el pagament, us recordem que són 15€ pels adults i 10€ pels infants fins 12 anys. Passat aquest termini qui no hagi fet el pagament els passarem el rebut pel banc.
  Preguem que aquell que tingui variacions de número de compte o qualsevol altra incidència que pugui generar retorns del rebut ens ho comuniqui per tal d’evitar les despeses de devolució.

  Aprofitem per que ens feu arribar PROPOSTES DE SORTIDES PEL PROPER ANY 2016 per anar dissenyant el CALENDARI DEL CLUB. 


  Sortida al Pirineu-Pic de Vallibierna 3067m
  Dissabte 3 i diumenge 4 d'Octubre
  Dificultat alta (F+). Temps total: Entre 5 i 6h.
  Alçada max. 3.067m. Alçada min. 2.200. Desnivell 900m
  Es obligat ser soci del CEMC i tenir llicencia federativa, pels que no teniu llicencia el club habilita llicencia dia 5€.
  Data de reserva màxim el 17/09 a les 14'00h.
  Més informació a [ACTIVITATS]


  9ª Cursa de Muntanya Capafonts
  Diumenge 6 de Setembre
  La cursa consta de dos circuits; el curt de 10 km, molt rodador. I el llarg de 21 km amb 1050 metres de desnivell positiu. Un circuit exigent i amb trams força tècnics que ens portarà per racons molt bonics de les nostres muntanyes.

  [CURSA]


  Pujada de la Flama del Canigó
  Dimarts 23 de juny a les 18:00h
  Com cada any pujarém la flama del Canigó corrent per la carretera des d'Alcover fins a Capafonts. Uns 22 km de recorregut fent relleus fins al poble.
  Els interessats en participar envieu un correu al club o bé a través de la nostra web: [CONTACTES]


  Sortida BTT per les Muntanyes de Prades
  Diumenge 24 de maig
  Sortida amb BTT per a tots els nivells.
  Farém una ruta fins a Siurana amb dos sortides per adecuar-la a tothom.
  Una de 30 km pels més atrevits i una altra de 20 km amb menys desnivell.
  Més informació a [ACTIVITATS]


  Sortida "Ruta de la Pau"
  Els Espais de la Batalla de l'Ebre

  Del dissabte 25 al 26 d'abril
  Dissabte 25 abril farém una visita al Poble Vell de Corbera d'Ebre amb una petita caminada. Diumenge una caminada per la Serra de Cavalls o Pàndols.
  Més informació a [ACTIVITATS]


  Endinsa't al cor de les Muntanyes
  de Prades

  Del dissabte 21 de març al 28 de juny
  Els diferents actes del programa d'activitats amb el nom "Endinsa't al cor de les Muntanyes de Prades", estan organitzats per l'Ajuntament de Capafonts de cara a la primavera.
  [Més informació]


  Xerrada i entrenament curses de muntanya
  Dissabte 7 de març
  18:00-19:30 Xerrada
  19:30 Pel·licula " El guerrero pacífico"
  Diumenge 8 de març
  09:30 Entrenament conjunt de 15 km 700+ per part del recorregut de la Cursa de Capafonts.
  Més informació a [ACTIVITATS]


  Sortida a la neu al Pic de la Cabaneta
  L'últim cap de setmana de Febrer (dissabte 28 i 1 de març) organitzém una sortida a la neu, amb raquetes o esqui de muntanya, al Pic de la Cabaneta. Situat al nord-est d´Andorra, a la Vall d´Incles, frontera amb França.
  Més informació a [ACTIVITATS]


  Comanda roba tècnica
  Us informem que gràcies a les peticions d'alguns socis, tirem endavant una altra comanda de roba tècnica del Club. Per tal d'agilitzar la logística de la comanda (emprovar-nos les talles especialment), us agrairíem que abans del divendres dia 9 de Gener, ens féssiu arribar al correu del Club, quines són les peces de roba que estaríeu interessats en comprar. És per aquest motiu que us hem enviat un correu amb amb els productes disponibles i els preus.
  Recordeu també, que estan a la venda les samarretes tècniques del Club a l'econòmic preu de 8 euros.


  Llicències federatives i quota soci 2015
  Ja es poden tramitar les llicències federatives per al 2015.
  Aquells de vosaltres que vulgueu renovar la llicència o treure-se-la per primera vegada cal que ens feu arribar un correu electrònic a cemcapafonts@gmail.com informant-nos de la modalitat que necessiteu, us recordem que també podem tramitar llicències habilitades a la federació espanyola (FEDME) i fer un ingrés al nostre compte.
  En segon lloc dir-vos que és hora de cobrar les quotes de soci pel 2015. Aquells de vosaltres que vulgueu continuar amb nosaltres us agrairíem que des d'ara fins el dia 20 de gener ens féssiu el pagament, us recordem que són 15€ pels adults i 10€ pels infants fins 12 anys. Passat aquest termini qui no hagi fet el pagament els passarem el rebut pel banc. Preguem que aquell que tingui variacions de número de compte o qualsevol altra incidència que pugui generar retorns del rebut ens ho comuniqui per tal d'evitar les despeses de devolució. El pagament de la llicència i/o quota la podeu fer al nostre compte amb el concepte "Quota 2015"o "Llicència"+"Nom i cognom".


  CALENDARI 2023
  GEN Sortida als Montllats
  29
  FEB Ruta de les Ermites Montserrat
  18
  MAR En Sortida a albinyana
  1x100 Cims
  4
  MAR Serra de Miramar
  2x100 Cims
  26
  ABR Sortida al Pont d'Orient
  El Perelló
  16
  MAI Sortida al Vallcebre
  1x100 Cims
  7
  MAI Sortida a la Punta Curull i Roc
  de Ponent
  28
  JUN Cova urbana de Tarragona
  10
  JUN Pujada de la Flama del Canigó
  22-23
  AGO 17e Cursa de Muntanya
  Capafonts
  27
  SET

  Jornada de neteja i sortida
  pel terme

  16-17
  SET 100 Cims als Pirineus
  30-1
  OCT Sortida als Ports de Besseit
  22
  NOV Setmana de la pedra seca
  Sortida pel terme
  25-26
  DES Penyagolosa Castelló
  16-17
  Més informació a [ACTIVITATS]

  ACTIVITATS RECENTS
    [Veure]