CURSES DE MUNTANYA

׀ Presentació ׀ Cróniques recents ׀ 2012 ׀ 2013 ׀ 2014 ׀ 2015 ׀

CRONIQUES RECENTS

27-DESEMBRE-2012
Durant aquestes festes ple de curses per tot arreu, tenim representació del club en dos ocasions.
-Jordi Anguela va córrer la cursa de les vinyes a Vilafranca fent un bon temps de 1h08 minuts en un recorregut de muntanya de 12 kilometres.
-Pablo escamilla fent la tradicional pujada a la Mola el dia de nadal(Sant llorenç del munt)entrant com a 4rt classificat en un recorregut de poc més de 3 kilometres i 500 m positius.Felicitats!!
Si algú aquests dies en fa alguna que ho comparteixi.Salut!!
David Uroz
___________________________________________________________________________________________________
18-DESEMBRE-2012
El passat dia 16 a la 9ena Mitja marató de Salou ,Linus Ollè del club muntanya Capafonts aconseguia la 13ena posició amb 1h 20' encetant la nova secció de curses del club.Enhorabona!!
David Uroz
21-OCTUBRE-2012
Bon dia companys, malgrat la pluja!!! ;-) .......... Ahir dos socis del club vam participar a l'Ultra Trail del Montsant, degut a les condicions meteorológiques adverses, es van activar dos trams alternatius evitant els trams més exposats, això la ultra va passar de 100,4 km a 91,1 km. En David Roig i jo, despr�s de passar un bon grapat d'hores corrent i caminat sota la pluja i posar-nos de fang fins a les celles :-D, vam aconseguir ser Finishers de la prova, una gran experiència!!! Fins aviat!
Eva Higuera
30-SETEMBRE-2012
Molt bon estreno avui amb la roba del club al penedès!!
La trail senders del penedès amb un circuit curt de 5 kmts i un llarg de 12,7 kmts envoltats de vinyes,masos i algun tros de bosc i una mica fang. Jordi Anguela que s'estrenava amb aquest tipus de curses arribava amb 1hora i 44 segons i aconseguint la 107ena posició. Jo després d'anar 3er una bona estona he aprofitat un petit tram de pujada per arribar a les Cabanyes 2on amb 46'31'' a 36'' d'en Manel Torres del Club fondistes Penedès.Salut i fins aviat!!
David Uroz
16-SETEMBRE-2012
El Maxi de Prades aconsegueix creuar l'Estret de Gibraltar nedant!!!.Després de 4:32 h. i 18 Km. han fet realitat el seu somni. Moltes felicitats al Maxi i a l' equip que l'acompanyava.
David Bové.
Diumenge 16 de setembre 2012
Avui hem anat a fer la 13ena Cursa del TAGA EVO 2040 a Sant Joan de les Abadesses.Una cursa de muntanya dintre del calendari de la Copa Catalana FEEC. Un dia radiant i molta gent animant,tres curses en una=El campionat de Catalunya Júnior, el Campionat de Catalunya Sub-23 amb 21,8 Kmts i 1632+ on l'Eloi Borras ha aconseguit la 6ena posició amb 2h26min. I jo en categoria absoluta amb un circuit de 26,3 Kmts i 1928+ fent la 11ena posició amb 2h47min. Salut i fins aviat!.
David Uroz
Dilluns 20 d'agost 2012
Marató de Moncalm acabada! Una cursa molt recomanable al cor de l'arieje,amb algun tram d'asfalt que sobrava i una xafogor molt forta al baixar.Em vaig trobar fluixet pujant pero vaig poder disfrutar de l'ambientasso que hi havia.Al final 32é general amb un temps de 5h 40min.Salut i bon final d'estiu a tothom!
David Uroz
Diumenge 15 de juliol 2012
Desde el club de muntanya de Capafonts volem agrair a tothom que a participat d'alguna manera a la 6ena Cursa de Barrulles, memorial "Sónia Pifarrer".
Comavituallament, animadors, contro?ls, entrepans, massatgistes, sama?rretes ,fotógrafs.... La cursa ha estat un éxit i sobretot amb un ambient inmillorable.Amb unes temperatures més de tardor que d'estiu, els corredors/es i caminants han pogut gaudir al máxim dels 2 circuits.Gràcies a tots i ben aviat ja penjarem alguna foto i algun video molt divertit.Fins aviat!
David Uroz
Dimecres 11 de juliol 2012
Diumenge passat a Vilaller (Ribagorça), es va disputar la Skyrace uns 21km i 1370 mts positius. Daniel Duran fent molt bona cursa va finalitzar amb la 19ena posició/open i 24/general. A la skymarathon amb un recorregut d'alta muntanya amb trams molt exigents,vaig acabar amb un temps de 5h45 i 37/open i 46/general.Fins la propera!
David Uroz
Dissabte 23 de juny 2012
Un ÉXIT a la 1era Pujada de la Flama del Canigó per Relleus Prades-Capafonts. Tot i els nervis inicials perqué tot i tothom estigués al lloc i a l'hora al final tot va sortir força bó. MOLTES GR�CIES a tots els que ho heu fet possible i heu donat suport a la iniciativa. Des dels CORREDORS en primer lloc, fins a la gent de Capafonts que ha vingut a rebre la Flama a l'entrada del poble, als que l'han anat a buscar a Reus, l'Aj. Prades, Aj. Capafonts, Adf Capafonts,als amics de Prades, als membres del C.E. Muntanya Capafonts que s'han implicat de ple en la idea i a TOTS els que han ajudat d'una manera o altre.Gràcies a tots, i l'any vinent més i millor!!
David Bové
Diumenge 5 de juny 2012
Aquest diumenge uns quants socis del Club vem anar a la ja clássica Reus-Prades-Reus, amb més de 800 participants. El dia no prometia acompanyar massa, ja que havien anunciat pluges i això va començar. La pluja ens va acompanyar durant gairebé dues hores, però ja va anar bó pq ens va refrescar durant la pujada. Una cursa molt bonica, molt dura i amb molt bon ambient! Destacar la 2ona posició femenina de la Eva Higuera amb un temps de 6:56h., la Natália Reus que també va acabar el dur recorregut i jo, 10é de la general amb un temps de 6:12h. Ara a descansar!!