100 CIMS

100 Cims
En el Club d’Esports de Muntanya Capafonts volem promocionar i fomentar el descobriment del nostre territori a través del sedenderisme i les activitats de muntaya i el “repte dels 100 cims”, proposat per la FEEC desde l’any 2006, és una bona forma de fer-ho.

El repte planteja a aquells que el volen aconseguir pujar a 100 cims del 308 seleccionats al llarg del territori amb l’objectiu de descobrir diferents racons del nostre país. Aquest repte no és únicament per a les persones més ben preparades, sinó que tothom hi té cabuda, ja que en el catàleg hi ha cims de tota mena, des dels de baixa muntanya fins als 3.000 del Pirineu.

Dels cims del catàleg, cadascú pot escollir els cent cims que li siguin més atractius i que li permetin superar el repte. Per obtenir el reconeixment que cada any fa la FEEC als federats que assoleixen el repte és necessari que els primers 100 cims a reconèixer siguin dels anomenats essencials.

Trobareu molta més informació a aquest enllaç: "100 Cims", un repte d'altura


A mode de resum us aclarim els següents aspectes:

Qui hi pot participar?

Hi poden participar totes les persones que tinguin llicència federativa, amb independència de quin sigui el tipus de llicència que tinguin i des dels 7 anys d’edat.

Com funciona l’activitat?

  1. Perquè un cim tingui validesa s’haurà d’assolir per qualsevol dels seus vessants. S’entén que, com a excursionistes, no es farà ús de cap tipus de mitjà motoritzat; evidentment, els cims es poden assolir en BTT, amb esquís, amb raqueta de neu…
  2. No hi ha un mínim de cims a fer en un dia, ni tampoc hi ha limitació en el nombre de cims assolits per dia.
  3. No hi ha termini per efectuar les ascensions.
  4. Perquè una ascensió tingui validesa ha d’estar avalada pel president de l’entitat a la qual pertany el federat.
  5. Es tracta d’un reconeixement honorífic i, per tant, no s’establirà una classificació per nombre de cims assolits, ni per cims assolits en un determinat període de temps.
  6. Anualment, la FEEC farà un reconeixement als federats que hagin assolit els “100 cims” i, a més, es poden instaurar altres reconeixements als federats que superin aquesta quantitat de cims.
  7. A la pàgina web de la FEEC hi haurà una fitxa on el federat podrà inscriure la seva ascensió, però no se li comptarà fins que el president de la seva entitat no li hagi validat i s’hagi introduït a la pàgina web per part de la FEEC.

Des del club animem a totes les socies i socis a participar-hi!!!


El repte us el podeu plantejar a nivell individual però el club també contempla proposar-vos sortides de club relacionades amb el repte dels 100 cims. L’Abril passat vam inagurar el repte grupal amb l’ascensió a dos primers cims com a club.A continuació us expliquem com funciona el repte a nivell de club:

-Per tal de facilitar la comprovació i validació dels cims hem creat un document tipus excel on els socis que participiin del repte poden anar introduint tots els cims que realitzem. Aquest és l’enllaç al document REPTE DELS 100 CIMS CEM CAPAFONTS. En aquest document haureu d’introduir a la casella corresponent la data de realització del cim juntament amb una foto-comprovació per a que el president pugui validar el cim. Aquesta foto comprovació es posa en forma d’enllaç. Us recomanem crear-vos un àlbum de fotos digtal dels cims, en el cas que tingueu un email gmail el google fotos serà una bona opció.


-Trimestralment el club s’encarregarà d’omplir les fitxes de validació de cims que haurà de comprovar i signar el president del club, i aquestes seran enviades a la FEEC perque validi els cims que heu realitzat. Per un altre banda, els socis he d’anar introduint els cims que realitzeu en aquesta aplicació del lloc web del repte. APLICATIU PER REGISTRAR ELS CIMS A LA FEEC-Es a dir en primer lloc haureu de registrar el vostre cim i posteriorment el president ho validara. Trimestralment el club enviarà la fitxa de validació a la FEEC 1 cop cada tres mesos i el vostre cims quedaran validats. En el nostre document intern, l’excel del drive, es canviarà el color de l’enllaç de la foto comprovació de blau a granate per tal de reconèixer facilment els cims que ja estan validats dels que no.

Ens trobem als (100) cims!

Per a qualsevol dubte o consulta no dubtis en contactar amb cemcapafonts@gmail.com

 

 


+Informació
Podéu enviar un mail a la nostra adreça de correu:
cemcapafonts@gmail.com.
O bé a través de la nostra web:
[Contactes]

O bé a través del nostre grup
al Facebook:


i